sábado, 6 de noviembre de 2010

UN NOU COMENTARISTA A LA CABINA?


Este home és un crack! El vaig trobar pintant una de les tanques publicitaries del circuit d'Interlagos i em va demanar una oportunitat per a passar a la fama. És pintor però a ell li agradaría estar amb nosaltres a la cabina de comentaristes i poder narrar l'última volta del Gran Premi del Brasil. Alonso guanyant per primera vegada una carrera a Interlagos i acostant-se més encara al títol. I hi ha qui diu que els brasilers odien Alonso...com veieu, no tots.

8 comentarios:

  1. Juanma, lo tuyo es de traca. No puedes decir en medio de una retransmisión deportiva " En quant m'aclare vos diem com va la clasificació". Sin querer ser despectivo, sois periodistas deportivos, que debéis saber interpretar las situaciones del evento que retransmitis, en este caso, una carrera de F1. Me parece de verdad increible, que yo, en mi humilde sofá y con el Live Timing de la página oficial de F1 sepa interpretar lo que sucede en pista y en cambio deba oirme cosas como: A vore que li ha passat a Barrichello, ha pounxat i no sabem qué ha pogut ocorrer", cuando en el Live timing se veia que Barri estava a 0.0 s de Alguersuari y que lo más probable fuera un choque entre los dos.
    De verdad que siento decirlo de esta manera, pero debía liberarme de mis "demonios". Espero que sirva para que realicéis autocrítica y seguir viendo la F1 en Canal 9...

    PD: Sin comentarios a cuando Rosberg estaba luchando por la 13ª posición en Montmeló, que me tenga que escuchar: Senyos de la FIA, en tots els respectes però no ens interessa res de res el que Rosberg estiga lluitant en puestos sense transcendència i no ens interessa per a res la vida de Rosberg. 3 carreras más tarde, cuando era Alonso quien luchaba por esa posición, pregonizabais lo contrario, ays...
    Saludos!!!

    ResponderEliminar
  2. Pensamientos europeos10 de noviembre de 2010, 22:04

    Para Raúl:

    No tiene ningún sentido la crítica que has hecho a los comentarios sobre Rosberg, ya que en una carrera puede que no interese lo que le suceda y en otra (si interviene en una lucha con Alonso) sí que puede interesar ya que hay un piloto español involucrado.

    Además yo estuve viendo la carrera y en ningún momento escuche esa frase sobre Barrichello.

    ResponderEliminar
  3. Acabe de llegir el comentari crític i no he pogut quedar més sorprés. Tu mateix ho has resumit tot amb una sola frase: "desde mi humilde sofá". Ha de ser molt difícil estar narrant una cursa en directe i amb la pressió d'haver d'estar diguent el que succeeix en pista (havent de triar el que és més important), mentre coordines amb el teu company les teues intervencions i, al mateix temps, mires el monitor del senyal de la FOM, els cotxes que passen per davant de tu i el de temps. Jo, com tu, també veig les curses amb el "Live Timing" (i em costa estar pendent de tants numerets i la imatge) i un auricular a l'orella per seguir, alhora, la retransmissió de TV3. I et puc garantir que els d'aquesta emissora (5 comentaristes seguint l'acció) també s'enteraren quan van veure la repetició. I també els he sentit fer comentaris del tipus: "Ens cau molt bé el bo de Kobayashi, però, ara mateix, ens interessa el que passa per davant".
    És molt fàcil criticar des-de la barrera i sense pressió de cap tipus, una altra cosa és estar allà dins parlant durant dues hores seguides.

    Salutacions i ànims per a aquest equip de Fórmula 1 de Canal 9, aquesta primera temporada m'ha deixat moltes bones sensacions, tot i que queden coses per polir.

    ResponderEliminar
  4. Caldo de las banderillas11 de noviembre de 2010, 23:42

    Estoy totalmente de acuerdo con Senna86. Aquí la cuestión es criticar. Notable Juanma Melero. Necesita mejorar Seara.

    ResponderEliminar
  5. Juanma no et preocupes que te critiquen. Hi ha una fàcil solució. No lleveu la senyal de la TV3 ni la censureu, i d'eixa forma ningú es ficarà en lo lamentable que retransmitiu les carreres. Si tinguereu una miqueta de professionalitat com la gent de la TV3, ningú vos criticaria.
    Llàstima de diners que consta Canal9 per vore i sentir la cantitat d'animalades que dieu per segon.

    Ànim i que la última carrera no tingueu cap lapsus, i a sufrir-la en vosaltres que ens toca

    ResponderEliminar
  6. per cert, segur que el pintor que heu trobat ho farà molt millor que vosaltres dos junts

    ResponderEliminar
  7. Supose que als dos comentaris anteriors, el respondran el de sempre. RTVV té els drets de retransmissió, bla bla bla.
    Perfecte.
    Lo que no tenen es vergonya de fer les coses tan malament. Ho sent moltíssim, però es la realitat. I ara senyors de RTVV per favor censuren este comentari, tal i como tallen les retransmissions d'altres cadenes

    ResponderEliminar
  8. ni tan siquiera la previa

    PATEEEEEEEEEEEEEETICOOOOOOOOOOOOOOO

    ResponderEliminar